Nyhedsmail? Klik her!

Til dig der er ensom

juni 8th, 2017 Posted by Ikke kategoriseret 0 comments on “Til dig der er ensom”

IMG_5013

Engang brød jeg mig ikke om følelsen af ensomhed. Jo mere jeg forsøgte at undslippe den, jo mere klistrede den sig til mig. Som fluepapir. Værst var den, når jeg var omgivet af andre mennesker. Måske kender du det; at føle dig ensom, når du er sammen med andre? 

Ensomhed er en speciel størrelse, for når man først er blevet ven med den, så følges den ad med en følelse af ultimativ frihed og fredfyldthed. For mig i hvert fald. I dag elsker jeg ensomheden og forbinder den med selvkærlighed og ro. En ro med at være i mit eget selskab og med mit inderste væsen. Jeg føler mig godt og grundigt afhængig af at være ensom. Lyder det som et sted, du gerne vil hen? 

Min vej dertil gik gennem en accept af, at mit liv er en rejse uden destination. At al ‘bøvl’ jeg møder på vejen er en del af min rejse. At det, der er i nuet, er nok. At jeg ikke behøver nogen – eller noget. 

Jeg forsøgte med ufatteligt mange værktøjer i min søgen. Terapi, bøger, workshops, processer og jeg ska komme efter dig. Vil du vide, hvor nøglen var? I ensomheden selv. Det, der forandrede ensomheden fra at være en tilstand, jeg frygtede og hadede, til én, jeg blev afhængig af, var AT VÆRE I ENSOMHEDEN. At være i den så længe og så ofte, at jeg erfarede, at den hverken var farlig eller ubehagelig. Vær i den. Bad i den. Græd i den. Dans i den. Bliv i den. For Guds skyld, bliv i din ensomhed.

God rejse fra Christina ❤️

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>