3C4625F5-E884-4BCF-AD59-C5FCD1FA1250

Stå der i stormvejr, Mand

marts 21st, 2018 Posted by Ikke kategoriseret 0 comments on “Stå der i stormvejr, Mand”

Kære Mand.

Det er såre godt, når din kvinde brokker sig, viser tænder og kritiserer. Faktisk er det din allerstørste mulighed for at vågne op, at se hende og træde 100% ind i nærværet med hende. Mange mænd flygter netop her, men du kære mand – find modet og stå der i stormen. Lyt til hende, se hende, mærk hende. Vis hende dit maskuline mod. Og nej, det er ikke kvindens fripas til at te sig tosset eller rase ud. Brok har altid et budskab. Og både han og hun har muligheden for at stå nøgent overfor hinanden i dette møde. Hun er sårbar med sine følelser, ked af det hed og frustration. Han i sin utilstrækkelighed, frygt for afvisning eller for ikke at være god nok. Men netop der kan de transformere og nå hinandens hjertet. Du kan godt, kære mand. Jeg har tillid til dig ❤️

Kh Christina

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>