Stille-workshop

Sæt Dig Fri

1-dags stille-workshop – LØRDAG DEN 24. MARTS 2018, KL. 10-15 – for både mænd og kvinder

Brug en hel dag kun på dig og på alt dét, der foregår indeni. Stille-workshoppen er for dig, der gerne vil i kontakt med dit inderste væsen, med hjertet og sjælen. Den er til dig, der slås med dig selv eller dine relationer. Den er for dig, der er klar til at leve et mere modigt, autentisk og ærligt liv.

Du deltager på en dag, hvor vi slår hovedet fra og arbejder i dybden med kroppen og sjælens visdom. Gennem øvelser, visualiseringer, meditationer og sharings får du kontakt til den indsigt, der allerede bor i dig. Ligesom du får adgang til dit lys, mod og din handlekraft.

Stille-workshoppen ledes opmærksomt af Christina Tatarczuk, der guider dig ind i dit eget indre landskab. Bag facade, frygt og uhensigtsmæssige strategier. I selskab med andre mænd og kvinder får du mulighed for at komme i kontakt med dit indre barn, dine skyggesider og værdier. Fordi du fortjener at være fri, åben og kunne leve ærligt og autentisk. 

Stille-workshoppen kan være din vej hjem i dig selv. Din vej til mere tydelighed, klare grænser, et åbent hjerte, større ærlighed, mod og handlekraft. Stille-workshoppen kan være en hjælp til at acceptere svære ting i dit liv, handle på dem – og til at træffe valg, hvor du ønsker dit hjerte er kompasset.

Dagen foregår primært i stilhed, med Christina som guide, og afsluttes med sharings.

Praktisk information

Workshoppen foregår tæt på Viborg lørdag den 24. marts 2018 fra kl 10-15. 

Prisen er 895 kroner og er incl snacks. Du medbringer selv din frokost, som spises i stilhed.  

Foredrag

Hamsterhjul eller harmoni

Torsdag den 22. marts 2018 kl 19-21 

HAMSTERHJUL ELLER HARMONI – foredrag for forældre og alle, der er nysgerrige på familieliv!

Hvordan får man et familieliv med otte hjemmeboende børn til at harmonere? Hvor store er vasketøjsbunkerne med fire teenagere og flere småbørn? Hvordan får man børn til at hjælpe til? Hvad skal der til, for at familielivet føles mere givende end drænende? Hvordan undgår man “hvad skal vi ha´til aftensmad?” midt i ulvetimen? Hvilke redskaber SKAL du kende til i dit familieliv? Hvordan lykkes man som skilsmissefamilie med fokus på børnenes trivsel? 

Træk vejret. Du er kommet til rette sted. 

Christina deler gavmildt ud af alle sine erfaringer og allerbedste tips fra livet som mor til otte hjemmeboende børn, så du kan gå hjem og sætte en kæp i hamsterhjulet. Familieharmoni er et spørgsmål om tydeligt lederskab, bevidste strategier og brugen af effektive familielivs-værktøjer. Christina forærer dig det hele og fortæller om det mindset, der har muliggjort, at hun i dag lever med sin eksmand og deres otte børn i to huse på samme matrikel. 

Ta din ven, veninde eller mor med, ham eller hende du deler familieliv, børn og bonusbørn med – eller ta din ekspartner med. Christina leverer humoristisk og medrivende inspiration til både velfungerende og udfordrede familieliv, ligesom hun åbent fortæller om sit helt eget familie med mange børn og bolde i luften. 

Praktisk

Foredraget foregår i Viborg på For Enden Af Gaden fra kl 19-21 og koster 99 kroner.

For Enden af Gaden tilbyder en lækker foredragsmenu. Bestil bord på 86 600 500.

HELLE FRØLUND & CHRISTINA TATARCZUK

Den Bedste Udgave Af Dig

DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG – 12 måneders forløb med start 5. april 2018 kl 18-21

Christina Tatarczuk og Helle Frølund vil sammen føre dig gennem en indre og ydre udvikling til balance på alle plan.

Du får det allerbedste fra vores verdener – ikke mindst fantastiske værktøjer og redskaber til at transformere netop dit liv. Vores energi sammen er vild, og på dette forløb over et helt år, vil vi give dig vores allerbedste, så du kan være den bedste udgave af DIG. 

Gennem 12 vilde og transformerende måneder, vil vi tema efter tema dykke ned i alt det, der er dig. Bevidstgøre, forløse og transformere. Med kærlighed, bevidsthed og nærvær.

Vi arbejder med din biopsykologiske bevidsthed, så du kan frigøre dig fra de ubalancer, som du ubevidst har ophobet gennem livet. Vi arbejder med din måde at være i kærlighed på. Med dit indre barn og din evne til tilgivelse, selvkærlighed og autencitet. Din evne til ærlighed. Dit mod til forandring. Din glæde og din power. Din seksualitet og balancen mellem det feminine og det maskuline i dig. Vi tager dig igennem et væld af helt konkrete redskaber til selvhelbredelse, balance og harmoni i krop og sjæl.

Du vil gennem dette forløb få forståelse for dig selv som et holistisk væsen – og din værktøjskasse vil blive spækket med redskaber til at skabe mere overskud i dit liv, slippe negative mønstre og andre skavanker, samt lære at leve i din nye energi og leve fra kærligheden.

Helle Frølund har igennem 20 år som behandler taget et utal af uddannelser og samlet de bedste redskaber til at hjælpe dig til at frigøre underbevidstheden for de traumer og chok, som skaber ubalancer i dit liv. Christina Tatarczuk har arbejdet 10 år som sexolog, parterapeut og orgasmeinstruktør og inspirerer dig gavmildt til større autencitet, selvkærlighed og nærende kærlighedsrelationer.

Praktisk information

Datoerne for forløbet er:

Den 5. april 2018
Den 17. maj 2018
Den 14. juni 2018
Den 12. juli 2018
Den 9. august 2018
Den 13. september 2018
Den 11. oktober 2018
Den 15. november 2018
Den 13. december 2018
Den 10. januar 2019
Den 7. februar 2019
Den 14. marts 2019

Forløbet foregår i Sundhedscenteret i Viborg fra klokken 18-21 de pågældende datoer.

Prisen på dette første 12 måneders forløb er 500 kr. pr. gang. Du binder dig for hele forløbet ved tilmelding. Du har mulighed for at betale det fulde beløb inden start, og dermed få 1000kr i rabat, så prisen i alt er 5000 kr.

Tilmelding sker til Helle Frølund og er efter først-til-mølle princippet.

Workshop med CHRISTINA TATARCZUK

Bevidst Familieliv

4-timer intensiv workshop tæt på Viborg – LØRDAG DEN 5. MAJ 2018 – fra klokken 12-16

Længes du efter følelsen af nærvær, glæde og ro i jeres familieliv? Er det mere tilfældigt end bevidst, hvordan hverdagens kabale går op i jeres familie? Har i mange konflikter omkring vasketøj og praktiske gøremål? Er det svært at få børnene til at hjælpe til? Går der for meget ipad og iphone i jeres familieliv? Savner du den gode stemning omkring spisebordet? Er der for lidt tid til nærvær? Vil I have større samhørighed og mere overskud i hverdagen? Workshoppen er for dig, der er forælder og gerne vil være en langt mere bevidst og tydelig familieleder. Workshoppen er også tiltænkt forældrepar og børn fra 12 år. Børn betaler 1/2 pris.

Christina Tatarczuk er mor til otte hjemmeboende børn mellem 2 og 20 år, sexolog og parterapeut. På workshoppen deler hun ud af sine bedste redskaber, værktøjer og strategier til det bevidste familieliv.

Det får I

  • Fokus på jeres familieværdier og redskaber til at integrere dem i hverdagen
  • Redskaber til at bruge mere tid på det væsentlige og mindre tid på brok
  • Helt konkrete værktøjer som ugeplaner, familiemøder, madplaner, kærlighedssprog og kvalitetssikring
  • Øvelser der vækker din bevidsthed i forhold til dit familieliv
  • Worksheets og skemaer lige til at tage med hjem

Praktisk Information

Workshoppen foregår tæt på Viborg den 21. april 2018 fra klokken 12-16. Begrænset antal pladser.