Nyhedsmail? Klik her!

Sæt din bedste fod forrest i kærligheden

5-ugers forløb – MANDAG DEN 4. SEPTEMBER 2017, KL. 19-22 – og de efterfølgende fire mandage

Hvorfor skal jeg gøre mig umage, når hun ikke gør? Jeg mister lysten til ham, når han ikke giver mig nærvær. Hvor er det typisk, han altid tænker på sig selv, mens jeg står herhjemme med ungerne. Nu ligger hun igen bare med sin iPad, i stedet for at vise hun elsker mig. Hans forhold til sine børn går mig på nerverne!

Kender du nogle af de tanker? Kender du det, at du gang på gang slår dig på kærligheden på samme måde? At din partner skuffer, sårer eller svigter dig? Eller endnu værre, at du svigter dig selv og bebrejder din partner? Løber du altid ind i den samme slags kærester? Er du en brokrøv eller én, der alt for ofte slår dig selv i hovedet? Er du eftergivende? Kontrollerende? Hænger du fast i et gammelt svigt, din partner har begået?

Kærlighed får de bedste og de værste sider frem i os. Kampen om bevidst og ubevidst adfærd foregår i os alle. Udfordringen er, at den ubevidste adfærd ofte styrer os – og leder os mod et selvmål i kærligheden. Vores partner forandrer nemlig ikke adfærd, fordi vi brokker og beklager os – eller bebrejder den anden. Vores partner forandrer først adfærd, når vi selv gør.

Hvor meget vi kigger indad, og vælger at sætte vores bedste fod forrest, afgør nemlig vores kærlighedsforholds skæbne. Det afgør, om vores nærmeste og mest intime relation blomstrer og udvikler sig med dybde, mere nærhed og større forståelse til følge. Det er god kærestekarma at tage det første skridt. Forløbet her er et kærligt spark bagi.

Jeg har samlet mine erfaringer gennem 10 år som parterapeut, lavet et forløb over fem gange, der tager udgangspunkt i DIG, og hvordan DU kan blive en bedre kæreste, mand eller kone. Som et alternativ til parterapi, et individuelt forløb for dig, der er klar til at se dig selv i øjnene og tage action på det, du får øje på. Det er nemlig dér, magien opstår – når du tager ansvar for dig og hiver dit eget shit hjem til dig selv. Oddsene for at din partner udvikler sig helt naturligt i takt med dig er i dit favør. Og kærlighedens. Jeg tør godt love dig transformation i løbet af de fem uger, forløbet varer.

Forløbet gør dig bevidst om:
– dine projektioner i dit parforhold
– din medbragte bagage og mønstre
– offer og krigerroller
– dansen mellem det feminine og maskuline
– kærlig kommunikation
– nænsom grænsesætning
– dine udviklingszoner
– din evne til ærlighed og autencitet
– modet til ægte intimitet
– troskab mod dine værdier

Måske er du (godt) gift, og vil bare gerne blive en endnu bedre ægtefælle. Måske har du en kæreste, og ønsker dig mere af alt det gode i dit forhold og dit liv. Måske er du single og vil gerne gøre dig parat til at blive en kærlig del af et parforhold. Om du er mand eller kvinde, så er du hjerteligt velkommen til at blive en del af et hold, der sammen sætter den bedste fod forrest og sætter sig selv fri.

Praktisk informatiom

Forløbet starter mandag den 4. september kl 19-22 i Viborg. De øvrige datoer er den 11/9, 18/9, 25/9 og den 2/10 2017.

Forløbet koster 1995 kroner og er inklusiv snacks, drikkevarer, daglige mail reminders fra Christina og adgang til lukket Facebook-gruppe.

Tilmelding

Send en mail til christina@happylife.dk hvis du vil med. Eller ring på 27210734.

Som vanligt giver jeg en friplads efter behov. Send mig et par ord om, hvorfor du skal have en friplads på forløbet.

Mindful kærlighed

LØRDAG DEN 23. SEPTEMBER 2017, KL. 10-16

Jeres kærlighedsliv kan være et sted, I næres, henter energi og vækster. Når I tilfører jeres kærlighed bevidsthed og nærvær, opnår i en dybde og mindful kærlighedspraksis, der betyder tætte bånd, frihed og åbne hjerter. Færre konflikter og dybere glæde. Lær at forstå, rumme og lytte til hinanden. At være i dyb kærlighed sammen. At glæde jer begge til elskov. At sætte jeres bedste fod forrest. At lade dansen mellem mand og kvinde foregå gennem hjertet. Mindfulnessinstruktør Ole Øster og sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk guider jer opmærksomt tilbage til jeres naturlige evne til at elske hinanden helt og fuldt. Gennem hjerteåbnende par-øvelser, mindfulness og effektive værktøjer, der nemt integreres i jeres kærlighedsliv efter workshoppen. 

Målgruppe

Denne workshop henvender sig til par, der længes efter kærligere kommunikation og større dybde i kærlighedslivet. Workshoppen er en gave til par, der ønsker højere bevidsthed om dansen mellem ham og hende og opmærksomhed på at lytte nærværende og mindful. Til manden, der gerne vil stå modig og stærk foran sin kvinde, uanset hendes humør. Og til kvinden, der gerne vil forblive åben og kærlig, selv når der er stormvejr. Workshoppen giver redskaber til et mere levende, kærligt, nærværende og lidenskabeligt forhold, og henvender sig således også til par, der oplever for meget havregrød og for lidt happiness i hverdagen.

Praktiske oplysninger

Workshoppen finder sted i Student House 111, Ammunitionsvej 1, 8800 Viborg. I kursuslokalet på 1.sal mod nord. Adgang via trappen mod nord. Studenterhuset ligger lige overfor Friskolen i Viborg.

Pris og tilmelding

Workshoppen koster 2495 kroner pr par og er inkl en let frokost, frugt, kaffe, te og vand. Tilmelding er bindende ved betaling. Reserver jeres plads ved at sende en sms til 27210734 eller på mail christina@happylife.dk.

Mindful You

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 10-16

Workshoppen Mindful You er for mænd og kvinder, der ønsker at lære sig selv at kende på indersiden. Mindfulnessinstruktør Ole Øster og sexolog & parterapeut Christina Tatarczuk guider dig opmærksomt ind i nærværet og bevidstheden til dét sted, hvor dit ærlige og autentiske jeg findes. Gennem transformerende øvelser, hjertemeditationer og sharings møder du dig selv og andre i et trygt rum, der er en invitation til at leve med mod, åbent hjerte og en tro på det helt unikke menneske, du er. Vi tør godt love, du bliver udfordret og høj på energien i mødet med dig selv. 

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til alle mænd og kvinder, der ønsker mere mod og power, ærlighed og autencitet. Emotionel stabilitet er en selvfølge, når du deltager i denne workshop.

Praktiske oplysninger

Workshoppen finder sted i Student House 111, Ammunitionsvej 1, 8800 Viborg. I kursuslokalet på 1.sal mod nord. Adgang via trappen mod nord. Studenterhuset ligger lige overfor Friskolen i Viborg.

Pris og tilmelding

Workshoppen koster 1495 kroner og er inkl en let frokost, frugt, kaffe, te og vand. Tilmelding er bindende ved betaling. Reserver din plads ved at sende en sms til 27210734 eller på mail christina@happylife.dk.