Sæt Dig Selv Fri, Kvinde

Mini-workshop

Mini-workshop – ONSDAG DEN 6. DECEMBER 2017, KL. 19-22 

Længes du efter modet til at udleve DIG med alt det, du er? Savner du at turde slippe dig selv fri, give dig hen og leve livet med åbenhed og tillid, lidenskab og glæde? 

Nu har du muligheden for en kærlig kickstart på mini-workshoppen Sæt Dig Selv Fri, Kvinde. 

Mange af os har mistet kontakten til vores inderste væsen, vores indre Gudinde og den stærke tiltrækningskraft, vi har på vores børn og mænd. Vi har mistet følelsen af ’sisterhood’ som den stærke energi, der forbinder os som kvinder og giver os styrke til at stå i vores sårbarhed og power.

Der er en vej tilbage. Til lidenskab, passion, åbenhed, frihed og modet til at danse tæt med livet. Der er flere kys til dig, end du tror. Mere nærvær og dybfølt glæde. Du kan genfinde din lattermildhed, din sensualitet, din power og din åbenhed. Du kan smide din kontrol og turde være i din sårbarhed – alene og sammen med en mand.

Hvad får jeg?

Mini-workshoppen ledes opmærksomt af Christina Tatarczuk, der guider dig ind i dit eget indre landskab. I selskab med andre Gudinder.

Mini-workshoppen byder på et møde med dig selv på vrangen gennem visualiseringer, hjerteåbnende øvelser og powerfulde værktøjer til at ta ejerskab til den, du virkelig er. Du får tre timer i selskab med dig selv, med fokus kun på dig og på “sisterhood”. 

Praktisk information

Workshoppen foregår i Viborg onsdag den 6. december 2017 fra kl 19-22. 

Prisen er 595 kroner og er incl snacks. 

Dans med
kærlighed

5-ugers forløb – MANDAG den 23. oktober 2017 kl 19-21 – og de efterfølgende fire mandage

Vi smider skoene – eller tager vores bedste dansesko på – og så danser vi ellers hjertet vidt åbent og levende. Vær med, når sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk åbner forløbet Dans Med Kærlighed. Ta din partner, søster, ven eller veninde med – eller kom alene. Både mænd og kvinder er velkomne.

5-ugersforløbet er for dig, der elsker at danse – eller som gerne vil lære at elske det, og som trænger til at komme fra hovedet og ned i kroppen og slå dig løs. Vi giver den gas på dansegulvet og slipper os selv fri – det gør kroppen glad at slippe kontrollen.

Forløbet er for

– Par, der gerne vil endnu tættere på hinanden og som ser dansen som en smuk genvej til åbenhed, lidenskab og passion

– Dig der er i forhold, som bare gerne vil danse og lade din intelligente krop vise dig vej til større åbenhed, frihed og nydelse.

– Dig der er single og gerne vil sætte dig selv fri i kærlighedens og dansens verden sammen med andre.

Du får

– Christina som opmærksom guide ind i kærlighedens og dansens verden

– Gennem dans, meditation, hjerteåbnende øvelser og leg, får du sved på panden, kærlighed i hjertet, større åbenhed og en fantastisk livsglæde at ta med hjem. 

– Forfriskende drikke og lækker frugt

Praktisk information

Forløbet starter mandag den 23. oktober 2017 kl 19-21 og fortsætter de efterfølgende mandage den 30. oktober, 6. november, 13. november og 20. november – og finder sted i nærheden af Viborg. Nærmere information om lokation kommer snarest. 

Prisen er 1495 kroner pr person og er inklusiv forfriskende drikke og lækker frugt. 

Tilmelding

Tilmeld dig via knappen herunder eller brug “shop” og læg forløbet i kurv. Som vanligt giver jeg en friplads til en værdigt trængende, så send mig en mail og fortæl, hvorfor du skal have en friplads.