Mini-workshop

Sæt Dig Selv Fri, Kvinde

Mini-workshop – ONSDAG DEN 6. DECEMBER 2017, KL. 19-22 

Længes du efter modet til at udleve DIG med alt det, du er? Savner du at turde slippe dig selv fri, give dig hen og leve livet med åbenhed og tillid, lidenskab og glæde? 

Nu har du muligheden for en kærlig kickstart på mini-workshoppen Sæt Dig Selv Fri, Kvinde. 

Mange af os har mistet kontakten til vores inderste væsen, vores indre Gudinde og den stærke tiltrækningskraft, vi har på vores børn og mænd. Vi har mistet følelsen af ’sisterhood’ som den stærke energi, der forbinder os som kvinder og giver os styrke til at stå i vores sårbarhed og power.

Der er en vej tilbage. Til lidenskab, passion, åbenhed, frihed og modet til at danse tæt med livet. Der er flere kys til dig, end du tror. Mere nærvær og dybfølt glæde. Du kan genfinde din lattermildhed, din sensualitet, din power og din åbenhed. Du kan smide din kontrol og turde være i din sårbarhed – alene og sammen med en mand.

Hvad får jeg?

Mini-workshoppen ledes opmærksomt af Christina Tatarczuk, der guider dig ind i dit eget indre landskab. I selskab med andre Gudinder.

Mini-workshoppen byder på et møde med dig selv på vrangen gennem visualiseringer, hjerteåbnende øvelser og powerfulde værktøjer til at ta ejerskab til den, du virkelig er. Du får tre timer i selskab med dig selv, med fokus kun på dig og på “sisterhood”. 

Praktisk information

Workshoppen foregår i Viborg onsdag den 6. december 2017 fra kl 19-22. 

Prisen er 595 kroner og er incl snacks. 

Sæt Din Bedste Fod Forrest
5-ugers forløb

5-ugers forløb – MANDAG DEN 22. JANUAR 2018, KL. 1830-2130 – og hver anden mandag derefter.

Hvorfor skal jeg gøre mig umage, når hun ikke gør? Jeg mister lysten til ham, når han ikke giver mig nærvær. Hvor er det typisk, han altid tænker på sig selv, mens jeg står herhjemme med ungerne. Nu ligger hun igen bare med sin iPad, i stedet for at vise hun elsker mig. Hans forhold til sine børn går mig på nerverne!

Kender du nogle af de tanker? Kender du det, at du gang på gang slår dig på kærligheden på samme måde? At din partner skuffer, sårer eller svigter dig? Eller endnu værre, at du svigter dig selv og bebrejder din partner? Løber du altid ind i den samme slags kærester? Er du en brokrøv eller én, der alt for ofte slår dig selv i hovedet? Er du eftergivende? Kontrollerende? Hænger du fast i et gammelt svigt, din partner har begået?

Kærlighed får de bedste og de værste sider frem i os. Kampen om bevidst og ubevidst adfærd foregår i os alle. Udfordringen er, at den ubevidste adfærd ofte styrer os – og leder os mod et selvmål i kærligheden. Vores partner forandrer nemlig ikke adfærd, fordi vi brokker og beklager os – eller bebrejder den anden. Vores partner forandrer først adfærd, når vi selv gør.

Hvor meget vi kigger indad, og vælger at sætte vores bedste fod forrest, afgør nemlig vores kærlighedsforholds skæbne. Det afgør, om vores nærmeste og mest intime relation blomstrer og udvikler sig med dybde, mere nærhed og større forståelse til følge. Det er god kærestekarma at tage det første skridt. Forløbet her er et kærligt spark bagi.

Jeg har samlet mine erfaringer gennem 10 år som parterapeut, lavet et forløb over fem gange, der tager udgangspunkt i DIG, og hvordan DU kan blive en bedre kæreste, mand eller kone. Som et alternativ til parterapi, et individuelt forløb for dig, der er klar til at se dig selv i øjnene og tage action på det, du får øje på. Det er nemlig dér, magien opstår – når du tager ansvar for dig og hiver dit eget shit hjem til dig selv. Oddsene for at din partner udvikler sig helt naturligt i takt med dig er i dit favør. Og kærlighedens. Jeg tør godt love dig transformation i løbet af de fem uger, forløbet varer.

Forløbet gør dig bevidst om:
– dine projektioner i dit parforhold
– din medbragte bagage og mønstre
– offer og krigerroller
– dansen mellem det feminine og maskuline
– kærlig kommunikation
– nænsom grænsesætning
– dine udviklingszoner
– din evne til ærlighed og autencitet
– modet til ægte intimitet
– troskab mod dine værdier

Måske er du (godt) gift, og vil bare gerne blive en endnu bedre ægtefælle. Måske har du en kæreste, og ønsker dig mere af alt det gode i dit forhold og dit liv. Måske er du single og vil gerne gøre dig parat til at blive en kærlig del af et parforhold. Om du er mand eller kvinde, så er du hjerteligt velkommen til at blive en del af et hold, der sammen sætter den bedste fod forrest og sætter sig selv fri.

Praktisk informatiom

Forløbet starter mandag den 22. januar 2018 kl 1830-2130 i Viborg. De øvrige datoer er den 5/2, 19/2, 5/3 og 19/3 2018.

Forløbet koster 1995 kroner og er inklusiv frisk frugt, drikkevarer, mail reminders fra Christina og adgang til lukket Facebook-gruppe.