Nyhedsmail? Klik her!

GRATIS FOREDRAG MED OLE ØSTER & CHRISTINA TATARCZUK

MINDFUL
KÆRLIGHED

TORSDAG DEN 17. AUGUST 2017, KL. 19-21

Brug en aften i selskab med din elskede – og mindfulnessinstruktør Ole Øster og sexolog & parterapeut Christina Tatarczuk. I får masser af humoristisk inspiration til at leve sammen med større lidenskab og mere nærvær, ligesom I får praktiske hands on redskaber med hjem til at skabe større bevidsthed i jeres kærlighedsliv. Aftenen er en invitation til at mærke efter, hvad der virkeligt betyder noget for jer, og om I er gode til at skabe det sammen. Ole og Christina giver jer et kærligt spark og forsyner jer med redskaber lige til at tage med hjem.

Praktisk information

Foredraget finder sted i Student House 111, Ammunitionsvej 1, 8800 Viborg. I kursuslokalet på 1.sal mod nord. Adgang via trappen mod nord. Studenterhuset ligger lige overfor Friskolen i Viborg.

Tilmelding

Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig. Send en sms til 27210734 eller mail til christina@happylife.dk med besked om, hvem og hvor mange, du tilmelder.

MØD SEXOLOGEN

CHRISTINA
TATARCZUK

 Christina leverer knivskarpe og nærværende foredrag til jeres skole, virksomhed, konference, netværk eller loge. Fra Danske Bank til Ladies Circle. Der er hjertevarm inspiration at hente for både mænd og kvinder om kunsten at skabe dybe kærlighedsrelationer og en tantrisk seksualitet. Christina leverer både ærlig sårbarhed og skarphed uden tøven. Lige nu turnerer Christina med foredragene “Slow the F*ck Down”, “Happy Wife – Happy Life” og “Uperfekt”. I kan naturligvis også booke Christina til et foredrag skræddersyet efter lige præcis jeres behov og ønsker.