FOREDRAG MED

CHRISTINA TATARCZUK

SÆT DIG SELV

FRI, KVINDE

Onsdag den 29. november 2017 kl 19-21 

(BEMÆRK: Onsdag d. 1 november er udsolgt)

Længes du efter modet til at udleve DIG med alt det, du er? Savner du at turde slippe dig selv fri, give dig hen og leve livet med åbenhed og tillid, lidenskab og glæde?

Mange af os kvinder har mistet kontakten til vores inderste væsen, vores indre Gudinde og den stærke tiltrækningskraft, vi har på vores børn og mænd. Vi har mistet følelsen af ’sisterhood’ som den stærke energi, der forbinder os som kvinder og giver os styrke til at stå i vores sårbarhed og power.

Der er en vej tilbage. Til lidenskab, passion, åbenhed, frihed og modet til at danse tæt med livet.

Der er flere kys til dig, end du tror. Mere nærvær og dybfølt glæde. Du kan genfinde din lattermildhed, din sensualitet, din power og din åbenhed. Du kan smide din kontrol og turde være i din sårbarhed – alene og sammen med en mand.

En aften i selskab med Christina Tatarczuk er en guidet tour gennem dit eget indre landskab. I selskab med andre Gudinder.

Kom til to timers foredrag med dine veninder, din søster eller nabo – og få inspiration til at være meget mere DIG.

Praktisk

Foredraget foregår i Viborg på For Enden Af Gaden fra kl 19-21 og koster 99 kroner.

For Enden af Gaden byder på en lækker menu inden foredraget – enten Chick Salad eller en FEAG-burger – incl sodavand eller øl til 125 kroner. Ta veninderne med. Bestil bord på 86 600 500.

MØD SEXOLOGEN

CHRISTINA
TATARCZUK

 Christina leverer knivskarpe og nærværende foredrag til jeres skole, virksomhed, konference, netværk eller loge. Fra Danske Bank til Ladies Circle. Der er hjertevarm inspiration at hente for både mænd og kvinder om kunsten at skabe dybe kærlighedsrelationer og en tantrisk seksualitet. Christina leverer både ærlig sårbarhed og skarphed uden tøven. Lige nu turnerer Christina med foredragene “Slow the F*ck Down”, “Happy Wife – Happy Life” og “Uperfekt”. I kan naturligvis også booke Christina til et foredrag skræddersyet efter lige præcis jeres behov og ønsker.