FOREDRAG MED

CHRISTINA TATARCZUK

SÆT DIN BEDSTE

FOD FORREST

Onsdag den 10. januar 2018 kl 19-21 

SÆT DIN BEDSTE FOD FORREST – foredrag for mænd & kvinder.

Hvorfor skal jeg gøre mig umage, når han ikke gør? Hun viser ungerne mere kærlighed end mig! Jeg mister lysten til ham, når han ikke giver mig nærvær. Hvorfor gider hun aldrig have sex? Hvor er det typisk, han altid tænker på sig selv, mens jeg står herhjemme med ungerne. Nu ligger han igen bare med sin iPad, i stedet for at vise, at han elsker mig.

Stop! Dit fokus er helt forkert.

Hvor meget DU kigger indad, og vælger at sætte DIN bedste fod forrest, afgør nemlig DIT kærlighedsforholds skæbne. Det er god kærestekarma at tage det første skridt. Sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk viser hvordan og inspirer jer til at sætte den bedste fod forrest og skabe transformation i netop jeres kærlighedsliv i foredraget SÆT DIN BEDSTE FOD FORREST.

Ta din partner med eller mød op med dine venner eller veninder. Der er humoristisk og medrivende inspiration til både dem i velfungerende og udfordrede parforhold – og til singler, der gerne vil være endnu mere kærlighedsparate.

Praktisk

Foredraget foregår i Viborg på For Enden Af Gaden fra kl 19-21 og koster 99 kroner.

For Enden af Gaden arbejder på en lækker menu og et godt tilbud til jer. Bestil bord på 86 600 500.

MØD SEXOLOGEN

CHRISTINA
TATARCZUK

Christina leverer knivskarpe og nærværende foredrag til jeres skole, virksomhed, konference, netværk eller loge. Fra Danske Bank til Ladies Circle. Der er hjertevarm inspiration at hente for både mænd og kvinder om kunsten at skabe dybe kærlighedsrelationer og en tantrisk seksualitet. Christina leverer både ærlig sårbarhed og skarphed uden tøven. Lige nu turnerer Christina med foredragene “Slow the F*ck Down”, “Happy Wife – Happy Life” og “Uperfekt”. I kan naturligvis også booke Christina til et foredrag skræddersyet efter lige præcis jeres behov og ønsker. 

FOREDRAG MED

CHRISTINA TATARCZUK

SÆT DIG SELV

FRI, KVINDE

Onsdag den 29. november 2017 kl 19-21 

Længes du efter modet til at udleve DIG med alt det, du er? Savner du at turde slippe dig selv fri, give dig hen og leve livet med åbenhed og tillid, lidenskab og glæde?

Mange af os kvinder har mistet kontakten til vores inderste væsen, vores indre Gudinde og den stærke tiltrækningskraft, vi har på vores børn og mænd. Vi har mistet følelsen af ’sisterhood’ som den stærke energi, der forbinder os som kvinder og giver os styrke til at stå i vores sårbarhed og power.

Der er en vej tilbage. Til lidenskab, passion, åbenhed, frihed og modet til at danse tæt med livet.

Der er flere kys til dig, end du tror. Mere nærvær og dybfølt glæde. Du kan genfinde din lattermildhed, din sensualitet, din power og din åbenhed. Du kan smide din kontrol og turde være i din sårbarhed – alene og sammen med en mand.

En aften i selskab med Christina Tatarczuk er en guidet tour gennem dit eget indre landskab. I selskab med andre Gudinder.

Kom til to timers foredrag med dine veninder, din søster eller nabo – og få inspiration til at være meget mere DIG.

Praktisk

Foredraget foregår i Viborg på For Enden Af Gaden fra kl 19-21 og koster 99 kroner.

For Enden af Gaden byder på en lækker menu inden foredraget – enten Chick Salad eller en FEAG-burger – incl sodavand eller øl til 125 kroner. Ta veninderne med. Bestil bord på 86 600 500.