Nyhedsmail? Klik her!

FOREDRAG MED

CHRISTINA TATARCZUK

BØF &
BLOWJOB

ONSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2017, KL. 19.30-21.30

Brug en aften med gutterne – i selskab med sexolog & parterapeut Christina Tatarczuk. I får humoristisk indsigt i kvindens uforudsigelige natur og dybde – og redskaber til at komme tættere på netop jeres (kommende) kvinde. Christina stiller skarpt på, hvorfor nogle mønstre gentager sig i kærligheden, og hvordan I lærer at navigere i dem. I får praktiske hands on værktøjer til at skabe større lidenskab og sensualitet i jeres sex- og kærlighedsliv. Bøf & Blowjob er en invitation til en underholdende og nærværende mandeaften.

Pris

99 kroner pr deltager. For Enden Af Gaden tilbyder inden foredraget en menu med lækker bøf og stor fadøl, pris og nærmere info er på vej. 

Praktisk information

Foredraget finder sted på restaurant For Enden Af Gaden, Sct Mathias Gade 9, 8800 Viborg. Parkeringsmuligheder ved Sct Mathias Center eller ved Radio Viborg. 

MØD SEXOLOGEN

CHRISTINA
TATARCZUK

 Christina leverer knivskarpe og nærværende foredrag til jeres skole, virksomhed, konference, netværk eller loge. Fra Danske Bank til Ladies Circle. Der er hjertevarm inspiration at hente for både mænd og kvinder om kunsten at skabe dybe kærlighedsrelationer og en tantrisk seksualitet. Christina leverer både ærlig sårbarhed og skarphed uden tøven. Lige nu turnerer Christina med foredragene “Slow the F*ck Down”, “Happy Wife – Happy Life” og “Uperfekt”. I kan naturligvis også booke Christina til et foredrag skræddersyet efter lige præcis jeres behov og ønsker.