Nyhedsmail? Klik her!

Mindful kærlighed

LØRDAG DEN 23. SEPTEMBER 2017, KL. 10-16

Jeres kærlighedsliv kan være et sted, I næres, henter energi og vækster. Når I tilfører jeres kærlighed bevidsthed og nærvær, opnår i en dybde og mindful kærlighedspraksis, der betyder tætte bånd, frihed og åbne hjerter. Færre konflikter og dybere glæde. Lær at forstå, rumme og lytte til hinanden. At være i dyb kærlighed sammen. At glæde jer begge til elskov. At sætte jeres bedste fod forrest. At lade dansen mellem mand og kvinde foregå gennem hjertet. Mindfulnessinstruktør Ole Øster og sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk guider jer opmærksomt tilbage til jeres naturlige evne til at elske hinanden helt og fuldt. Gennem hjerteåbnende par-øvelser, mindfulness og effektive værktøjer, der nemt integreres i jeres kærlighedsliv efter workshoppen. 

Målgruppe

Denne workshop henvender sig til par, der længes efter kærligere kommunikation og større dybde i kærlighedslivet. Workshoppen er en gave til par, der ønsker højere bevidsthed om dansen mellem ham og hende og opmærksomhed på at lytte nærværende og mindful. Til manden, der gerne vil stå modig og stærk foran sin kvinde, uanset hendes humør. Og til kvinden, der gerne vil forblive åben og kærlig, selv når der er stormvejr. Workshoppen giver redskaber til et mere levende, kærligt, nærværende og lidenskabeligt forhold, og henvender sig således også til par, der oplever for meget havregrød og for lidt happiness i hverdagen.

Praktiske oplysninger

Workshoppen finder sted i Student House 111, Ammunitionsvej 1, 8800 Viborg. I kursuslokalet på 1.sal mod nord. Adgang via trappen mod nord. Studenterhuset ligger lige overfor Friskolen i Viborg.

Pris og tilmelding

Workshoppen koster 2495 kroner pr par og er inkl en let frokost, frugt, kaffe, te og vand. Tilmelding er bindende ved betaling. Reserver jeres plads ved at sende en sms til 27210734 eller på mail christina@happylife.dk.

Mindful You

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 10-16

Workshoppen Mindful You er for mænd og kvinder, der ønsker at lære sig selv at kende på indersiden. Mindfulnessinstruktør Ole Øster og sexolog & parterapeut Christina Tatarczuk guider dig opmærksomt ind i nærværet og bevidstheden til dét sted, hvor dit ærlige og autentiske jeg findes. Gennem transformerende øvelser, hjertemeditationer og sharings møder du dig selv og andre i et trygt rum, der er en invitation til at leve med mod, åbent hjerte og en tro på det helt unikke menneske, du er. Vi tør godt love, du bliver udfordret og høj på energien i mødet med dig selv. 

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til alle mænd og kvinder, der ønsker mere mod og power, ærlighed og autencitet. Emotionel stabilitet er en selvfølge, når du deltager i denne workshop.

Praktiske oplysninger

Workshoppen finder sted i Student House 111, Ammunitionsvej 1, 8800 Viborg. I kursuslokalet på 1.sal mod nord. Adgang via trappen mod nord. Studenterhuset ligger lige overfor Friskolen i Viborg.

Pris og tilmelding

Workshoppen koster 1495 kroner og er inkl en let frokost, frugt, kaffe, te og vand. Tilmelding er bindende ved betaling. Reserver din plads ved at sende en sms til 27210734 eller på mail christina@happylife.dk.