Plager du om sex?

juni 7th, 2017 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Plager du om sex?”

ct

Kære Mand,

Når din kvinde siger nej til sex, direkte eller indirekte, så har hun sikkert sine grunde. Dem vil jeg ikke forholde mig til i denne omgang, jeg vil blot konstatere, at den slags sker. Ofte. Tit. Det interessante, jeg vil bringe op, er den mekanisme, der foregår i manden, der bliver afvist. Man skulle måske tro, at han ville blive lidt ærgerlig og give sig til at læse en bog – men nej. Mange mænd reagerer nemlig ganske anderledes. Mange mænd reagerer som det lille barn, der ikke må få en ispind. Med desperation. Han starter måske med at plage. Når den strategi ikke virker, så piver han. Og når den strategi også slår fejl, så bliver han tavs og mut.

Har disse strategier mon positiv indflydelse på kvindens lyst?

Nej. Tværtimod. En mand, der tigger og plager om sex er usexet. En mand, der hyler over manglende sex eller ligefrem lukker af, er utiltrækkende. Jeg siger det bare. FORDI sex med din kvinde, for det første, ikke er en menneskeret, og fordi du kære mand, fortjener en smule mere selvrespekt og værdighed. (Vil du virkelig ha sex med én, der ikke har lyst til det?) Og fordi din kvinde sandsynligvis finder dig langt mere sexet og tiltrækkende, når du direkte siger: Min skat, jeg savner at elske med dig. Jeg er så vild med dig. Jeg savner at være tæt på dig. Jeg ønsker virkelig, at du har lyst til mig. Hvis du ikke har, så fortæl mig hvorfor, så jeg kan forstå dig. Fortæl mig, hvis jeg kan gøre noget for dig.

Kære mand, tænk over din approach til din kvinde. Også når det kommer til sex.

Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *