Tak fordi du forlod mig

juni 9th, 2017 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Tak fordi du forlod mig”

IMG_5494

At slå sig på kærlighed forbinder de færreste med noget godt, men faktisk er kærlighedssmerte det absolut mest lærerige og udviklende, vi ka komme ud for.

Jeg har selv mere end ét brud i bagagen og flere kriser. Det er midt i disse, at jeg er kommet i kontakt med de sværeste følelser og tilstande, jeg overhovedet kan komme i tanke om. Sorg og skam, vrede og ensomhed, usikkerhed og mindreværd, sårbarhed og frygt er bare nogle af dem. Altsammen følelser, jeg kender fra min opvækst i større og mindre grad.

Kærligssmerterne er hårde ved os, fordi de trykker på gamle sår, der aldrig er helet. Og af samme grund er smerterne så vigtige, fordi det ubevidste får mulighed for at blive bevidst – og få kærlighed, accept og forståelse.

De gange jeg er blevet forladt, har jeg mærket en sorg – ikke bare over tabet af en elsket, men også over min mors død. Sorgen er blevet reaktiveret, kan man sige. Og den har tvunget mig til at se smerten ved og frygten for at miste i øjnene. Og tage mig af den ‘lille Christina’, der har levet i den frygt og smerte i årevis.

Det er midt i og efter mine kærlighedskriser, at jeg har udviklet mig allermest. Fået øje på mig selv og taget mig af det, jeg mærkede. Det er kriserne, der har bragt mig videre til det fantastiske, rummelige og kærlige forhold, jeg er i nu. Du har samme mulighed.

Når du skændes med din kone og føler dig efterladt med en massiv ensomhed. Når din mand er dig utro og forlod dig for en anden kvinde – og du sidder tilbage og føler dig svigtet. Når din elskede er fraværende, og du føler dig overset og usikker på dig selv. Når din kone kritiserer dig og vækker din gamle ikke-god-nok-følelse. Når du pleaser din partner og overskrider dine egne grænser for ikke at være forkert – og du inderst inde er vred og indebrændt. Se indad i stedet for at bebrejde og pege fingre ad andre. Udviklingen ligger i DIT indre. Lægger du din energi i, hvem der har svigtet dig, fejlet, hvad der er sket og sagt – og er årsag til din smerte, kradser du med al sandsynlighed bare i overfladen af det virkelige sår.

Tillad smerten at fylde. Led efter genkendelsen. Led efter den ‘lille dig’. Hold hende eller ham tæt. Forstå. Lyt. Mærk. Giv dig selv den gave det er, at hive ansvaret og omsorgen for din smerte hjem.

To suffer in love is not to suffer in vein. To suffer in love takes you to a higher level of conciousness.

Kh Christina

Ps. Husk at jeg er lige her, hvis du har brug for hjælp i din helingsproces. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *