Er du god at være kæreste med?

juni 11th, 2017 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Er du god at være kæreste med?”

IMG_5387

Jeg får lyst til at stille dig spørgsmålet, fordi det kan være sundt indimellem at tænke lidt over, hvilken part vi er i vores parforhold.

Er du en man kan grine med? Er du god at snakke med, når man er ked af det? Kan man tale med dig om, hvordan det gik på arbejdet? Prøver du at forstå, hvor vigtigt det er at se en fodboldkamp? Er du dejlig at kysse med? Sjov at have sex med? Interessant at lytte til? Indbydende at snuse i nakken? Hyggelig at nyde en god middag med? Kan man tage en pudekamp med dig?

Er du den partner, som du gerne vil være? Og ikke mindst sådan en partner, man glæder sig til at komme hjem til?

Spørg din elskede, om du er en god kæreste. Forstår jeg dig nok, skat? Er der noget, jeg kan blive bedre til?

Det med at være en god part i vores parforhold er et tovejs-fænomen – og heldigvis er det også sådan, at vi ”smitter” hinanden med god kæreste-adfærd.

Du får, det du beder om! Så hvorfor ikke tænke og tale positivt om ham eller hende, som du har valgt at leve med og måske endda få børn med? Min erfaring siger mig, at det påvirker vores partner særdeles positivt at føle sig elsket, beundret og unik.

  1. Tænk og tal positivt om din kæreste – også overfor andre
  2. Vis din kæreste respekt og beundring
  3. Lad din kæreste vide, at du føler dig heldig, fordi du er sammen med ham/hende
  4. Fortæl din kæreste, når han/hun gør dig glad
  5. Fortæl også, når du bliver ked af det, men vær åben i stedet for anklagende

Er der gået lidt havregrød i hverdagen, og har I fået skabt dårlige vaner, så tag en snak om det og beslut jer for, at sætte fokus på at vende bøtten, så I begge kan få det optimale ud af jeres forhold.

At sætte sin bedste ford forrest er god kærestekarma. Send blomster til hendes arbejdsplads. Giv ham en skuldermassage, når han sidder i sofaen. Lyt til det, der rører sig i hende. Ros og påskøn ham, når han har købt ind eller vasket bilen. Læg en chokoladefrø i hendes lomme. Køb hendes yndlingsmagasin eller forær hende noget smukt undertøj. Giv ham et kram, et dybt kys eller et blowjob. Smil og gør dig umage. Vær den der starter.

Kh Christina

Torsdag den 17. august holder jeg GRATIS foredrag med mindfulnessinstruktør Ole Øster om Mindful Kærlighed. Til dig og din elskede, der vil investere max i jeres kærlighed – med nærvær og lidenskab. Du kan læse mere og tilmelde jer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *