Serum til kvindens køn?

juni 18th, 2017 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Serum til kvindens køn?”

IMG_5990

Et nyt skønhedsprodukt til kvinders sarteste og mest intime område, har fået hård kritik med på vejen. Fordi det tolkes som om, at produktet fortæller, at vores køn ikke er smukt, lækkert og velduftende nok som det er.  Siden det skal forskønnes med creme og serum.

Jeg synes personligt kritikken er temmeligt hysterisk. Fordi en skønhedsserie til kvindens køn er en mulighed for at tilføre kvinder en meget vigtig opmærksomhed på deres mest intime sted.

Jeg er egentlig ligeglad med, om det er en creme, et jadeæg eller tantramassage, der kan få os til at tale om og forholde os mere til vores smukke køn. Jeg synes, det er positivt og kærkomment, at kvinder får mere fokus på yoni. Hvis det hjælper nogen at smøre yoni med serum eller olie, så hurra for det! Der er gemt en vidunderlig kraft og en kilde til evig nydelse og kontakt med hjertet der. Som vi kun opdager og mærker, når vi rører ved os selv og tager ejerskab til vores køn.

Lad os endelig tale lidt mere om yoni, fissen og kvindekønnet. Lad os endelig have yoni-serum på badeværelseshylden, så vores elskede mand, veninder, døtre og svigermødre kan se, hvor stolte vi er, over at have fået sådan et vidunderligt organ ❤️

Kh Christina

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *