Jeg skammer mig

september 8th, 2017 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Jeg skammer mig”

IMG_8383

Skam er den mest betændte tilstand, vi kan bære rundt på. Ofte gemmer den sig bag facade og kontrol, så vi dårligt nok selv opdager, hvor meget den styrer os og forhindrer os i et godt liv. Skam fordærver krop og sjæl. Jeg kender en kvinde, der drikker for meget og slår sin mand. Jeg kender en mor, der har slået sine børn. Jeg kender en mand, der har været utro med sin kones veninde. Jeg kender en ung pige, der kaster op, når hun har spist. Jeg kender en kvinde, der har prøvet at begå selvmord. Jeg kender en mand, der arbejder hele tiden for at slippe for sin kone. Ingen af dem er stolte af deres virkelighed. Hver og én bærer skammens byrde i kroppen på daglig basis. Helt almindelige mennesker, som dig og mig. Jeg selv har brugt oceaner af tid på at skamme mig over, at jeg har fået otte børn med fem forskellige mænd. Og jeg bruger til stadighed energi på at skamme mig over, at min krop er slidt af så mange graviditeter. Skam gør os syge og stjæler vores energi. Men skammen kan ikke overleve, når den bliver mødt med åbenhed, lys og kærlighed. Det er derfor, vi skal tale om den. Turde se på den og dele den med hinanden.

Du er hermed inviteret ❤️

Kh Christina

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *