Jeg er for meget – for nogen.

marts 15th, 2018 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Jeg er for meget – for nogen.”

Falsk? Promiskuøs? For meget? Selvfed? Sexet? Hippie? Ustyrlig? Egoistisk?

Jeg vil vove den påstand, at jeg har nogle af de modigste følgere, der findes. Jeg efterlyste nogle af de modige mennesker, der turde fortælle omkring deres oplevelse af, at jeg er for meget. Og voila – se lige her ❤️

‘Jeg har selv, førhen ( da jeg stalkede dig, fordi hyklere er vi alle…) været plaget at den følelse af at du var “for meget”.. nu er jeg kommet frem til at det var mig selv – der var misundelig og levede et kedeligt liv ( holdt op imod dit)… dine tekster, der kontinuerligt handler om selvudvikling og selvværd strutter af optimisme og en selverkendelse som jeg ikke kunne finde i mig selv…så jeg tog afstand …fra det…. og fra dig, tænkte at du var “frelst” – bedrevidende – hellig hippie plejede jeg at omtale dig, når sladren faldte på dig. Jeg fortryder mange grimme tanker om dig, især fortryder jeg engang hvor du holdte foredrag og hvor jeg befandt mig som tilhører. Vi var en flok kvinder der gav dig den kolde skulder, kaldte dig en hykler og en dobbeltmoralsk prædikant. Helt ærligt, så var dét – der nu – for mig – fremstår som kærlighed i den reneste form – uforståeligt og hyklerisk. 8 børn med en masse mænd, og så ville DU fortælle OS hvordan VI skulle leve vores liv…. komme fri af hamsterhjulet. Som tidligere skrevet Christina, så har jeg fundet fred med mig… og dig?♥️ – og dine valg. Den eneste der kan og skal dømme mig, er mig. Og det samme gælder dig, du skal leve dit liv, med dine valg. Det er ikke mig om at dømme! Du bruger din livserfaring på at hjælpe – på din måde – godt for dig!?? dét er stort!’.

Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *