Spread love

marts 20th, 2018 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Spread love”

Kærlighed er ikke en lagkage, vi skærer i mindre stykker og deler ud af, for så til sidst ikke at have flere stykker tilbage. Kærlighed vokser jo mere – og jo flere – vi tillader os – og hinanden – at elske. Elsk to mænd, elsk ti. Elsk fem kvinder, elsk én. Elsk din nabo. Elsk din hund. Elsk din købmand. Elsk din have, elsk din kaffe og elsk alle børn på din vej. Du – og de – bliver rigere for hver gang, du tillader kærlighedens energi at flyde frit. At elske hinanden betyder ikke at vi ejer hinanden, ej heller at vi skal leve eller elske med hinanden. Det betyder blot, at vi deler en energi, ofte på afstand. Spread love ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *