Derfor skal du kende din cyklus

marts 26th, 2018 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Derfor skal du kende din cyklus”

Kvindens cyklus handler ikke blot om hormoner og fysisk forandring i kroppen, men i lige så høj grad hendes spiritualitet, bevidsthed og mulighed for personlig vækst. Menstruationen er det tidspunkt, hvor jeg selv er allermest sensitiv, til stede i min krop og mine følelser, og det er her de største indsigter kommer til mig. Jeg kunne ikke drømme om at fortrænge eller forstyrre min cyklus med hormonspiral eller p-piller – jeg vil gerne have mulighed for at mærke og følge min krops naturlige processer og den bevidsthed, der kalder på mig gennem kroppen. Når vi anvender naturlig prævention og naturlige hygiejneprodukter passer vi ikke alene bedre på kroppen og naturen, vi giver også os selv en mulighed for bedre at forstå vores krops magiske kraft. Vi menstruerer ikke blot som et nødvendigt onde, men for at opdage os selv i en smuk og naturlig proces af sårbarhed, frugtbarhed, kvindelighed og styrke. Som kvinder har vi en særlig mulighed for at komme endnu tættere på hinanden følelsesmæssigt i denne periode – det er blandt andet derfor veninder og mødre/døtre helt naturligt synkroniserer deres cyklus ❤️??

Kh Christina

29BF4F50-3DDF-4F6E-883D-DDB4EEE95AEF  A2DE432F-9EF7-4AEF-BF22-F48A8226A3F6  D1B96F7B-E787-4396-BF20-2E20B031EC77

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *