Sådan kalder du en mand ind

marts 26th, 2018 Posted by Ikke kategoriseret 0 thoughts on “Sådan kalder du en mand ind”

Når hun er ensom i kærligheden. Når hun spørger; ser du min sjæl? Elsker du den? Hun savner at føle sig dybt forbundet med ham. Elsket med. Hun bærer sin længsel, der ikke blot er begær eller ønsket om opfyldelse af behov. Hun længsel efter sjæle, der rækker ud efter hinanden. Hans og hendes. Dansende. Legende løfter de hinanden fri fra egoet og ind i lyset. De har begge et valg. Hendes kalden og længsel er præcis det duftspor, hun kan tiltrække sin mand med. Hun skal bare turde sige det højt. I kærlig åbenhed. Udtrykke længslen med sårbarhed. I stedet for som kritik. Jeg længes, min elskede. Jeg savner dig. Jeg ønsker at mærke dig dybt og helt tæt på. Kom min elskede. Lad os lege og elske og forsvinde i hinanden. Bevidste mænd vil reagere på hende. Og de ubevidste mænd, kan hun med fordel sende videre ❤️

Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *