Kærlige Kvinder

Kvindecirkel

Velkommen til et kærligt søsterfællesskab, hvor ærlighed, åbenhed og søstersolidaritet er i fokus. Kvindecirkler er er én af de mest transformerende og kærlige ting, jeg personligt har deltaget i. Derfor faciliterer og opstarter jeg kvindecirklen Kærlige Kvinder i hele Danmark.

Kvindecirklen er for dig, der ønsker se og blive set kærligt. Du får mulighed for at møde dig selv gennem andre kvinder i et kærligt rum med fokus på bevidsthed og indre vækst. I Kærlige Kvinder er opmærksomheden på acceptere alt det, vi er – og på at træde ud i verden med vores power, mod, lys og kærlighed. Vi hjælper hinanden. Vi støtter hinanden, rummer, omfavner og puffer kærligt og blidt til hinandens udvikling. I Kærlige Kvinder laver vi øvelser med hinanden, taler om specifikke emner som sårbarhed, længsler, kærlighed og frygt. Vi har alle taletid og alle får sparring og inputs til deres aktuelle sted i livet. Vi skriver små kærlige seddeler til hinanden med positive, hjertevarme budskaber, vi hver især kan tage med hjem. Listen over emner og udviklingspotentiale for den enkelte kvindecirkel er nærmest uudtømmelig, for hver kvinde bidrager med sin helt særegne energi, historie og bevidsthed. 

Kærlige Kvinder er for kvinder i alle aldre – i den sidste kvindecirkel, jeg har startet, er den yngste 29 år, den ældste er 65. Rummet vi skaber sammen er fortroligt, kærligt og trygt – og både forandrende og forankrende – fordi gruppeenergien skubber og puffer kærligt til dig – og alle os andre.

Når Kærlige Kvinder er etableret, kan I enten fortsætte med at gøre brug af mig som gruppeleder og facilitator – eller I kan lede gruppen selv. Jeg guider jer til den bedst mulige udgave af Kærlige Kvinder og hjælper med etablering af gruppeforum.

Der kommer løbende information om nye kvindercirkler, efterhånden som der er forespørgsel herom i forskellige byer. Følg med herunder:

VIBORG – Onsdag den 5. september 2018 kl 19-22 

KÆRLIGE KVINDER FORTÆLLER OM

Kvindecirklen 

Oj, jeg var fyldt af …g l æ d e, gode forventninger og i den grad af nærende samvær i onsdags. Tak til Jer alle for mange, mange skønne og lokkende lækkerier – men allermest tak for vi kan være i hinandens liv, i fællesskabet om at ville give – og modtage – med kærlighed! Det er alt hvad mit liv skal bruges til; give og modtage kærlighed! På alverdens måder …kærlighed og åbent hjerte gik igen så mange gange i onsdags…og at føle det – også dagen derpå og dagen efter. At minde mig selv om netop dét i mange mange henseender – det gør mig uendelig godt! TAK! Alt hvad vi kan sammen, og alt hvad vi allerede deler er SÅ berigende og attråværdigt! Og alle de skønne ord på de små sedler, ej men jeg er rørt, fyldt af glæde og opmuntret.

Susanne, 54 år

Kvindecirklen er for mig, det sted hvor der er højt til loftet. Der hvor jeg/vi uden forstillelse kan dele de problematikker der har betydning i livet som kvinde. Der hvor sorger og glæder bliver mødt fordomsfrit, hvor der bliver lyttet med dybfølt interesse og hvor vi giver feedback som ærlige og kærlige puf, fordi der er et fokus er på, at vi udvikler os til gladere, smukkere og friere mennesker. Kvindecirklen er det sted hvor jeg henter inspiration til at leve mere ærligt, og have større forståelse for mangfoldighed, ved at følge med de andre kvinders rejse gennem livet.

Annette, 65 år

Tak til jer alle for en skøn aften. Bliver mere og mere imponeret over dynamikken i vores cirkel og kan mærke, at jeg på det personlige plan har udviklet mig. En gave på alle måder at være en del af.

Pernille, 39 år

Skønne skønne gudinder, af hjertet 1000 tak, for endnu en helt igennem vidunderlig, berigende og løftende aften, i jeres dejlige og helt unikke selskab. I er fantastiske hver og en, TAK for jer!!!

Kvinde, 46 år

Det var så dejligt at møde jer alle! Hvor er I bare smukke, på hver jeres måde! Tak for alt det I deler, og tak for opbakningen. Der er noget helt særligt over at møde så mange kvinder for første gang, og så bare blive taget imod med åbne arme, selv når det lidt mere fabulous self nu havde valgt at blive hjemme idag. Jeg glæder mig til næste gang.

Sanne, 31 år