MAMA

At være nogens MAMA er et stort ansvar og privilegie. Med bevidsthed kan moderskabet være en sjælelig praksis, som både MAMA og barn henter energi og kærlighed fra hele livet. Endda fra generation til generation. Jeg guider  MAMAs i denne sårbare, magiske proces. At være tilgængelig med sin kærlighed, rummelighed, sårbarhed, sit mod, sin styrke og autencitet. Og jeg guider MAMA og det voksne barn, når tilknytningen er forslået, men håbet og ønsket om reetablering er til stede. Jeg afholder workshops og kan bookes til mentoring og foredrag.

Jeg er Christina, MAMA til ni børn.

WORKSHOP

EMPOWERED

MAMA

Christinas mangeårige erfaring som MAMA til ni børn og bevidsthedsmentor skaber et empowering rum for MAMAs at mødes i, hele, grounde og finde styrke i. Moderskab kan være en sjælelig rejse og praksis, der bringer dig tættere på både dig selv, dine børn og Moder Jord. Du kan være lysbærer for dine børn, din familie, din partner og for andre MAMAs, når du læner diig ind i din egen helingsproces og erfarer, hvordan du grounder og forbinder dig med alt det, der gør dig til den mest autentiske, sårbare og ægte MAMA, du kan være for dine børn. MAMAs er fejlbarlige og uperfekte. MAMAs er nødvendige for livet på vores klode. MAMAs er en vigtig del af fædres tro på deres værd. Når MAMA heler, så heler hele familien – og 100 andre MAMAs. Denne workshop er til dig, der har brug for at hele dine egne sår og traumer.. Til dig, der ønsker mere autencitet og naturlighed i din rolle som MAMA. Til dig der gerne vil udover at sammenligne dig med andre MAMAs og have tiltro til dig selv. Til dig, der gerne vil lede din familie og være én, de respekterer. Til dig der ønsker at grounde, så din ro og balance forplanter sig hos dine børn og i hele familien. Denne workshop er til dig, der gerne vil møde dine børn fra et grounded og tillidsfuldt sted. Til dig, der længes efter et bevidst og omfavnende rum at være MAMA i . Til dig, der vil tillade dig selv kærlighed og selvkærlighed i så rigt mål, at dine børn og din familie bader i lyset fra dig.

Hvad får jeg?

Workshoppen ledes opmærksomt af Christina Tatarczuk, der guider dig ind i dit eget indre MAMA landskab. 

Workshoppen byder på et møde med dig selv som MAMA på vrangen gennem visualiseringer, hjerteåbnende øvelser og powerfulde værktøjer til at heale, grounde og empower dig selv som MAMA. Du får seks timer i selskab med dig selv og andre MAMAs. 

Praktisk information

Workshoppen foregår tæt på Viborg ved Hald Sø lørdag den 10. september 2022 kl 10-16.

Prisen er 2495 kroner og er incl frokost, snacks, juice, vand og te. 

WORKSHOP

HEALED & GROUNDED

MAMA & Me

Denne workshop er for dig og din MAMA, og for dig, MAMA og dit barn, der sammen ønsker at tage på en helende, styrkende rejse. I mødes i dyb sårbarhed og tillader en helingsproces at begynde, når I sammen med andre MAMAs og deres børn sætter jer i cirklen og lader rummet og energien arbejde for jer. Christina holder rummet, mens i arbejder, tager afsked med det, der ikke længere tjener jeres relation og hinanden, mens i tillader det svære, lader sårene få lys, ser på dem, tillader sorgen, skylden, vreden, ikke-forståelsen, skammen  og smerten. Heler, grounder og vender tilbage til hinanden i accept af og tillid til energien og processen. Jeg holder rummet, guider jer til ro, mulig tilgivelse og accept. Bag lagene af forsvar, parader og smerte, kan i genfinde styrke og accept i jeres fælles nyskabte energi. Det er en meget stærk oplevelse at arbejde i samme rum som andres MAMAs og jeres børn, og I vil opleve en gribende sårbarhed, dyb energi, fællesskabsfølelse og genvunden styrke i det rum, der åbnes, skabes og holdes på denne workshop.

Dato ikke fastsat endnu, kontakt mig ved interesse.