Bevidsthed  i

moder-

skabet

Christinas har mange års erfaring, som MAMA til ni børn og bevidsthedsmentor, i at skabe et empowering rum for MAMAs at mødes i, hele, grounde og finde styrke i. Moderskab kan være en sjælelig rejse og praksis, der bringer dig tættere på både dig selv, dine børn og Moder Jord. Du kan være lysbærer for dine børn, din familie, din partner og for andre MAMAs, når du læner dig ind i din egen helingsproces og erfarer, hvordan du grounder og forbinder dig med alt det, der gør dig til den mest autentiske, sårbare og ægte MAMA, du kan være for dine børn. MAMAs er fejlbarlige og uperfekte. MAMAs er nødvendige for livet på vores klode.MAMAs er en vigtig del af fædres tro på deres værd. Når MAMA heler, så heler hele familien – og 100 andre MAMAs. 

EMPOWERING

MAMA

mentoring

1 time der handler om dig som MAMA, dit lys og din helt unikke rolle på dine børns magiske rejse. Jeg stiller mig til rådighed for dig i 60 nærværende minutter, hvor du vil komme nærmere den indsigt og bevidsthed, der kan gøre dig stærkere og mere grounded som MAMA, i hvad end beslutning eller proces, der ligger foran dig, dine børn og din familie. Jeg taler med MAMAs, der har vidunderlige, særlige børn med helt særlige behov. Jeg taler med MAMAs, der synes, det er svært at være MAMA, uden selv at have én. Jeg taler med MAMAs, der synes, det er svært at være MAMA. Jeg taler med MAMAs, der har valgt at gøre moderskabet til en sjælelig praksis. Jeg taler med MAMAs, der gerne vil unschoole deres børn eller ønsker et helt andet læringsliv end det konventionelle. Jeg taler med MAMAs, der vil leve med deres børn i hverdagen. Jeg taler med MAMAs, der vil have kærlige parforhold, som børnene kan spejle sig i. Jeg taler med MAMAs, der lever alene med deres børn. Jeg taler med MAMAs med børn, der spejler kollektiv smerte i familien. Jeg taler med MAMAs med børn, der er skoletrætte eller har skolevægring. Jeg taler med MAMAs, som er parate til at hele, tage ansvar og træde ud i lyset og lade lyset skinne i familien.

Jeg ser dig, jeg guider dig og jeg holder rummet for dig, MAMA.

MAMA & me mentoring

Trænger i til kærlig forløsning i jeres relation, dig og din MAMA? Dig, MAMA og dit store eller dit voksne barn? Jeg skaber rum i en time for en helt særlig proces, som sætter gang i en helingsrejse for jer. Hvert eneste barn vi får er en mulighed for vækst, indsigt og bevidsthed i os selv. Hvert eneste barn åbenbarer noget nyt for os som inviterer til lys og klarhed. Vi kan gribe muligheden for at lære os selv at kende gennem det enkelte barn som vi er så heldige at blive MAMA til. Vi kan gribe muligheden for at lade vores sind ekspandere ved at forstå, rumme og acceptere vores meget anderledes barn. Er du bevidst om hvilke gaver netop dit barn er kommet med til dig? Mærker du forbindelsen imellem jer og forstår du, hvad jeres relation handler om på et dybere plan? Hvorfor er du blevet MAMA til netop dette barn? Ved du, hvorfor dit barn trigger dig? Ved du hvilken gave, du er for dit barn og hvilken gave dit barn er for dig? Ved du, hvorfor du har fået den MAMA, du har? Vil du gerne have en relation, hvor din MAMA ser, lytter og gør sit bedste for at forstå? 

Jeg ser jer, sammen og hver for sig. Jeg holder jeres rum og guider jer til helende energi.