Referencer

“Forløbet Sæt Din Bedste Fod Forrest har været en øjenåbner og meget lærerigt for mig. Jeg har lært mange ting om mig selv, som jeg ikke kendte til, eller forstod hvorfor jeg reagerer, som jeg gør. Det starter jo med én selv, og man kan jo ikke lave andre om. Det at man skal være ærlig i et forum, for det er det man kommer længst, gør en lidt mere fri og åben for at udfolde sig med ny energi. Det er rart, men hårdt at give slip på de kontrollerende tanker, men det med at få at vide, at det er ok at være i dem, giver én en lethed. De 5 gange var alt for hurtigt ovre, for jeg kan virkelig lide det, at blive klogere på mig selv som menneske.
Christina er en suveræn guide i dette forløb, hun giver så meget godt og hun deler selv ud af erfaringer i livet. Hun griber en, hvis man er ved at falde eller er faldet. Der er tryghed og nærvær i hendes sted, og man skal virkelig prøve at være ærlig, for det er der man kommer længst i forløbet, og det er der Christina virkelig også har mulighed for at hjælpe én videre, fra der hvor man er havnet eller er.”

– Ann, 29 år

“Selvom der er flere 100 km afstand mellem Christina og jeg, så formår Christina alligevel at skabe et trygt terapirum over Skype. Hendes nærvær krydser uden problemer de 100 + km der nu er og kan stadig mærkes selvom hun ikke er fysisk tilstede. Der er nu noget rart og fleksibelt over at terapien foregår over Skype, da du bare kan putte dig under dynen og bare sætte dig godt til rette og gøre dig klar til at modtage nærvær, omsorg og redskaber til at blive den bedste og gladeste udgave af dig.”

– Sarah, 27 år

“Jeg var så heldig at være afsted, på 5-ugers forløbet Sæt Din Bedste Fod Forrest, sammen med min mand, så det har åbnet op for nogle af de udfordringer som vi har kæmpet med, og ikke rigtig har kunnet komme videre fra. Dem arbejder vi nu på med hjælp fra Christina og har det så meget bedre sammen end vi har haft længe.

Sæt din bedste fod forrest er en vandring i din egen selvbevidsthed. Det handler om at finde ud af hvorfor man reagerer som man gør og derudfra udvikle sig så man kan starte på en frisk. Det er en hjælp til at finde ud af om man er hvor man skal være, eller om man skal ændre det man er utilfreds med. Det sætter fokus på ens værdier og hvad man kan gøre for at få det bedre med sig selv og med sin partner. Måske er det ikke kun den anden der er skyld i at tingene ikke fungerer – måske kan man selv forbedre nogle ting og derved opnå forbedring. Det er fantastisk spændende, oprivende, skræmmende og grænseoverskridende.

Christina er intet andet end fantastisk. Hun er så sød og åbenhjertig og så tillidsvækkende at hun kan få en til at gøre ting, som ellers aldrig kunne falde en ind. “

– Katrine, 37 år

Mine 3 veninder og jeg deltog i Christinas foredrag: Sæt dig selv fri, Kvinde. Og fri, det satte vi os. Fra første færd var vi indhyllet i varme, kærlighed, tryghed og omsorg. Vi var alle 50 kvinder i præcis samme båd.
Christina formåede, med sin kærlige tilgang, at skabe et trygt rum hvor man turde og havde lyst til at dele af sig selv.
Vi gik derfra med lyst til at ændre på det vi fik set ikke virkede for os!
TUSIND TAK Christina, du var med til at rykke på knapperne hos 4 meget forskellige piger, som er på vej i en ny æra.

– Mette, 43 år

“Foredraget “Sæt dig selv fri, kvinde” er så fantastisk inspirerende fordi Christina så ødselt deler ud af sin visdom og sine personlige erfaringer om, hvordan vi kvinder kan udfolde vores fulde potentiale, til glæde for os selv og vores omgivelser. Har fået mig til at føle at det er en nødvendighed i mit liv. De små øvelser undervejs gjorde stort indtryk på mig, både som en her og nu oplevelse og til efterlevelse. Christinas åbenhed og autencitet gør at det føles helt trygt, naturligt og forløsende at dele ud af mine egne inderste tanker og følelser sammen med en gruppe kvinder jeg ikke kendte på forhånd. Tak for et kærligt skub, kære Christina, i den retning der føles som den helt rigtige retning. “

– Annette, 65 år

“Christinas foredrag “Sæt din bedste fod forrest” var virkelig inspirerende og var for mig sparket til at turde at starte et terapiforløb hos Christina.
Jeg kan varmt anbefale dette foredrag, som virkelig formåede at lukke op for nogle følelser og lade masken falde for en stund.
Christina taler på en let forståelig, sød og naturlig måde om ting som jeg i hvertfald ikke lige går og taler om til daglig.
Så tusind tak til dig søde Christina fordi du er så dejlig, naturlig og en meget givende kvinde. Du gav mig modet til at træffe en svær beslutning og det vil jeg altid tænke på med stor taknemlighed og jeg ville ønske for alle mennesker, der har en problematik de slås med at de må møde en Christina, som dig!”

– Sanne, 58 år

“Vi har haft fornøjelsen af Christinas sprudlende væsen til et alternativt mandearrangement her i Danske Bank. Foredraget ”Slow The Fuck Down”, var en kæmpe succes – og ikke mindst en øjenåbner for mange af deltagerne, hvor Christinas med sikker hånd og saftige historier fik os guidet sikkert igennem parforholdets mysterier. En oplevelse, der absolut kun kan anbefales.”

– Torben, Danske Bank

“Det har været en særdeles positiv, lærerig og indsigtsgivendeoplevelse, at være i terapi hos Christina Tatarczuk. Jeg vil uden tøven anbefale hende til individuel terapi og supervision.”

– Per, psykolog