Servicetjek

af jeres parforhold

Som noget helt nyt introducerer Christina en  tids- og budgetvenlig version af parterapi. SERVICEEFTERSYN AF JERES PARFORHOLD over Skype er til jer, der blot behøver kærlige påmindelser, peptalks og et mindre spark bagi. I behøver altså ikke længere flytte jer efter terapien, transporttiden er væk, og I kan bruge jeres tid på det vigtigste – jeres liv og integration af de værktøjer, der giver jeres kærlighedsliv energi og næring.

Rigtigt mange parforhold har brug for en støttende hånd, men samtidig har mange af os mere end nok at gøre med at få hverdagen til at gå op med børn, arbejde og hverdagsliv. I får derfor 1/2 times nærværende og knivskarp terapi over Skype, hvor vi går direkte i kødet på jeres strategier og de værktøjer, der gør forskellen på, om kærligheden blomstrer eller ej.

Prisen for Serviceeftersyn af Jeres Parforhold over Skype er netop nu 795 kroner.

SELVKÆRLIGHEDSBOOST

1/2 time kun

til dig

1/2 time der handler om dig, dit lys og din plads på Jorden. Selvkærlighedsboost er til dig, der har brug for en kærlig reminder, en peptalk og mit lys, som jeg stiller til rådighed for dig i 30 nærværende minutter.

For hvert lillebitte lag af skam, skyld, overansvarlighed og frygt, du som menneske tager dig af, jo mere af din sjæl titter frem. Jo mere shiner du. Til glæde for alt liv. Jo mere vi tillader os selv lyset, desto mere heler vi kloden og hæver dens bevidsthed, til glæde og gavn for alt liv. Både mænd og kvinder har brug for balance mellem det feminine og det maskuline. Mænd i balance er åbne og modige, fremfor lukkede og bange. Kvinder i balance er kærlige og glade, fremfor (selv)kritiske og frustrerede. 

Vores verden behøver lysbærere med både feminint og maskulint mod og kontakt til hjertet. I dit liv betyder det helt konkret, at når du som kvinde eller mand løftes til en højere energifrekvens. Når du som kvinde eller mand sætter dig selv fri og tillader dig selv at være ét med energien i dit hjerte (fremfor hovedet), så profiterer alle. Når du som kvinde eller mand heler, så heler du din ganske familie. Store som små. Det er dér den virkelige evne til nærvær, sårbarhed, ro og kærlighed opstår. Og derfra spredes energien som ringe i vandet. Til andre mænd og kvinde, fædre og mødre, familier og samfund. 

Jeg har de sidste 10 år støttet kvinder og mænd i det feminine og maskuline lederskab – og hjulpet dem med at hele sig selv – til alles bedste. Gennem samtaler, forløb og workshops. Sammen udfolder vi essensen af dig, fremelsker dit mod, så du kan lader dit lys skinne, leve med et åbent hjerte og nærvær til dem og det, du elsker. Det handler kun om DIG. Om din heling. Om din plads her på jorden.

Parterapi og individuel terapi

Christina har leveret terapi til modige mænd og kærlige kvinder i 10 år. Hun hjælper jer tilbage til lysten og lidenskaben, den kærlige kommunikation og et nærvær, der kan mærkes. Hvorfor nøjes med mindre? Terapi hos Christina er for jer, der har kampgejst og vilje til at sætte den bedste fod forrest i kærlighedslivet. Til gengæld forsyner hun jer med de allermest effektive redskaber og puffer til jeres bevidsthed, der er genvejen til en dyb og nærende kærlighedsrelation. Christina hjælper også individuelle klienter.

Parterapi – 2000 kroner pr session

Individuel terapi – 1500 kroner pr session

Feminine
Photo Therapy

Feminine Photo Therapy, hvorfor nu det, Christina?

Feminine Photo Therapy er til dig, der trænger til at frigøre dig selv fra kropsskam, trangen til at fremstå perfekt, følelsen af at være forkert – og Feminine Photo Therapy er for dig, der ønsker at bruge dit feminine mod til at slippe kontrol og træde ud i dit lys, som den du virkelig er.

Jeg har de sidste 10 år støttet kvinder i det feminine lederskab – og hjulpet kvinder med at hele sig selv – til alles bedste. Gennem samtaler, forløb og workshops. Nu er tiden kommet, hvor jeg er parat til at tage kvinder ind i mit univers Feminine Photo Therapy. Sammen udfolder vi essensen af dig, lader dit lys skinne og finder kraften til heling gennem dit moderskab og/eller din feminine hjerteenergi. Det handler kun om DIG. Om din heling. Om dit moderskab. Om din feminine hjerteenergi. Om din mission her på jorden.

Du får:

4-5 timer i mit selskab bestående af intens walk and talk, frokost, styling og Feminine Photo Therapy. Jeg ser dig. Du ser dig. Du heler. Vi heler sammen. Dit moderskab heler. Din familie, dine børn og dit kærlighedsliv heler. Du tager dit lys tilbage. Du stiller dig til rådighed som lysbærer for kloden.

Vi leger med udtryk, teksturer, former, farver, naturen, lys, kroppen og alt det tøj og de effekter, der fortæller en historie om netop dig.

Og så får du selvfølgelig en god håndfuld fantastiske, ærlige, moderlige og feminine (digitale) fotos. Til evigt minde, til dit website, til dig selv, til din mand, til væggen eller præcis dét, du ønsker.

Praktisk information: 4-5 timers Feminine Photo Therapy på din lokation, 10.000 kroner plus transport.

Feminine Photo Therapy kan også planlægges som en dag i dit hjem, hvis du fx er på barsel. Til din fødsel (så vidt muligt) eller som en dag med dit/dine børn.

Sarah fortæller…

“Selvom der er flere 100 km afstand mellem Christina og jeg, så formår Christina alligevel at skabe et trygt terapirum over Skype. Hendes nærvær krydser uden problemer de 100 + km der nu er og kan stadig mærkes selvom hun ikke er fysisk tilstede. Der er nu noget rart og fleksibelt over at terapien foregår over Skype, da du bare kan putte dig under dynen og bare sætte dig godt til rette og gøre dig klar til at modtage nærvær, omsorg og redskaber til at blive den bedste og gladeste udgave af dig.”


– Sarah 27 år