Hjemme(skole)liv – inspirationsdag den 28 maj 2019 (Viborg)

295,00DKK

Varekategori:

Beskrivelse

Inspirationsdag tirsdag DEN 28. MAJ 2019 – fra klokken 10-14

Denne dag kan hjælpe dig, der allerede er i gang med, eller som gerne vil hjemmelivet med dine små børn. Dagen er til dig, der vil hjemmeskolelivet, som har brug for inspiration og har spørgsmål, du gerne vil have svar på. Det bliver en dag, hvor du kan følge vores hverdag, livet i hjemmeskolen, de små og større aktiviteter, vi har gang i, og hvor du kan spørge om alt det, du gerne vil vide om fx socialisering, den voksnes kedsomhed, det praktiske, økonomien, hjemmeskoletilsyn, faglighed, ideer til at motivere til naturlig læring eller evnen til nærvær.

Du vil møde Christina, og de tre børn hun lige nu har hjemme på fuldtid eller deltid. Det er Astrid på 10 år, William på 7 år og Sirius på 3 år.

Hjemme(skole)livet er for jer, der ønsker at dele livet med jeres børn, og som ønsker at give dem en anden start på livet, end den hvor pædagoger har ansvaret for jeres børns vigtigste timer. Måske længes I efter følelsen af nærvær, glæde og ro i jeres familieliv. Inspirationsdagen er et dyk ned i den værktøjskasse, Christina har samlet gennem 22 års hjemme(skole)liv med børnene. Christina er udover at være hjemme med sine børn selvstændig foredragsholder og bevidsthedsmentor i virksomheden happylife.dk

Praktisk Information

Workshoppen foregår i Skelhøje tæt på Viborg tirsdag den 28. maj 2019 fra klokken 10-14. Begrænset antal pladser. Prisen er 295 kroner for voksne, børn er gratis.