Feminine Photo Therapy

10.000,00DKK

Varekategori:

Beskrivelse

Feminine Photo Therapy, hvorfor nu det, Christina?

Fordi verden craver dig, kvinde. Verden har brug for dit særegne lys. Kloden har brug for kvinder og mødre, der spreder lys på alt liv. Kvinder og mødre, der styrker hinanden, deres børn, mænd og alt tænkeligt liv. Andre kvinder har brug for dit lys. Når én kvinde heler, så heler hun samtidig 1000 andre.

Feminine Photo Therapy er til dig, der trænger til at frigøre dig selv fra kropsskam, trangen til at fremstå perfekt, følelsen af at være forkert – og Feminine Photo Therapy er for dig, der ønsker at bruge dit feminine mod til at slippe kontrol og træde ud i dit lys, som den du virkelig er.

For hvert lillebitte lag af skam, skyld, overansvarlighed og frygt, du som kvinde tager dig af, jo mere af din sjæl titter frem. Jo mere shiner du. Til glæde for alt liv. Jo mere vi tillader os selv lyset, desto mere heler vi kloden og hæver dens bevidsthed, til glæde og gavn for alt liv.

Vores verden behøver lysbærere med feminint mod og kontakt til hjertet. I din familie betyder det helt konkret, at når du som mor løftes til en højere energifrekvens. Når du som mor sætter dig selv fri og tillader dig selv at være ét med energien i dit hjerte (fremfor hovedet), så profiterer alle. Når du som mor heler, så heler du din ganske familie. Store som små. Det er dér den virkelige evne til nærvær, sårbarhed, ro og kærlighed opstår. Og derfra spredes energien som ringe i vandet. Til andre mødre, andre familier og samfund.

Jeg har de sidste 10 år støttet kvinder i det feminine lederskab – og hjulpet kvinder med at hele sig selv – til alles bedste. Gennem samtaler, forløb og workshops. Nu er tiden kommet, hvor jeg er parat til at tage kvinder ind i mit univers Feminine Photo Therapy. Sammen udfolder vi essensen af dig, lader dit lys skinne og finder kraften til heling gennem dit moderskab og/eller din feminine hjerteenergi. Det handler kun om DIG. Om din heling. Om dit moderskab. Om din feminine hjerteenergi. Om din mission her på jorden.

Du får:

4-5 timer i mit selskab bestående af intens walk and talk, frokost, styling og Feminine Photo Therapy. Jeg ser dig. Du ser dig. Du heler. Vi heler sammen. Dit moderskab heler. Din familie, dine børn og dit kærlighedsliv heler. Du tager dit lys tilbage. Du stiller dig til rådighed som lysbærer for kloden.

Vi leger med udtryk, teksturer, former, farver, naturen, lys, kroppen og alt det tøj og de effekter, der fortæller en historie om netop dig.

Og så får du selvfølgelig en god håndfuld fantastiske, ærlige, moderlige og feminine (digitale) fotos. Til evigt minde, til dit website, til dig selv, til din mand, til væggen eller præcis dét, du ønsker.

Praktisk information: 4-5 timers Feminine Photo Therapy på din lokation, 10.000 kroner plus transport.

Feminine Photo Therapy kan også planlægges som en dag i dit hjem, hvis du fx er på barsel. Til din fødsel (så vidt muligt) eller som en dag med dit/dine børn.