Selvkærligt Boost – Skype

795,00DKK

Varekategori:

Beskrivelse

1/2 time der handler om dig, dit lys og din plads på Jorden. Selvkærlighedsboost er til dig, der har brug for en kærlig reminder, en peptalk og mit lys, som jeg stiller til rådighed for dig i 30 nærværende minutter.

For hvert lillebitte lag af skam, skyld, overansvarlighed og frygt, du som menneske tager dig af, jo mere af din sjæl titter frem. Jo mere shiner du. Til glæde for alt liv. Jo mere vi tillader os selv lyset, desto mere heler vi kloden og hæver dens bevidsthed, til glæde og gavn for alt liv. Både mænd og kvinder har brug for balance mellem det feminine og det maskuline. Mænd i balance er åbne og modige, fremfor lukkede og bange. Kvinder i balance er kærlige og glade, fremfor (selv)kritiske og frustrerede. 

Vores verden behøver lysbærere med både feminint og maskulint mod og kontakt til hjertet. I dit liv betyder det helt konkret, at når du som kvinde eller mand løftes til en højere energifrekvens. Når du som kvinde eller mand sætter dig selv fri og tillader dig selv at være ét med energien i dit hjerte (fremfor hovedet), så profiterer alle. Når du som kvinde eller mand heler, så heler du din ganske familie. Store som små. Det er dér den virkelige evne til nærvær, sårbarhed, ro og kærlighed opstår. Og derfra spredes energien som ringe i vandet. Til andre mænd og kvinde, fædre og mødre, familier og samfund. 

Jeg har de sidste 10 år støttet kvinder og mænd i det feminine og maskuline lederskab – og hjulpet dem med at hele sig selv – til alles bedste. Gennem samtaler, forløb og workshops. Sammen udfolder vi essensen af dig, fremelsker dit mod, så du kan lader dit lys skinne, leve med et åbent hjerte og nærvær til dem og det, du elsker. Det handler kun om DIG. Om din heling. Om din plads her på jorden.