Soultalk – Svigermama eller svigermonster?

99,00DKK

Svigermor er ikke en selvfølge i vores liv. Det er resultatet af godt relationsarbejde. Børnebørn er ikke en selvfølge i bedsteforældres liv. Det er resultatet af godt relationsarbejde. Når relationsarbejdet er godt og kærligt, kan svigermor være den mest fantastiske ressourceperson i vores liv. Alligevel er relationen ofte knudret, og det gør ondt på alle i relationen. Hvis vi vil kan vi arbejde med relationen, og vi når utroligt langt – både med svigermor og os selv – når vi fokuserer på overbærenhed, grænsesætning, tilgivelse, åbenhed, kommunikation og integritet. I denne soultalk på knapt ti minutter taler jeg om den – nogle gange – svære relation med svigermor, som nogle gange forværres, når vi selv bliver mamas. 

Jeg er selv mama til ni børn mellem 2 og 25 år og har indtil videre to fantastiske svigerdøtre. 

Du får redskaber til at forstå og værktøjer til at blive klogere på, hvad der egentlig er på spil i mellem jer. Jeg taler om din partners andel af konflikten og om grænsesætning – og nogle gange det benhårde fravalg for roens og kærlighedens skyld. 

Dit digitale produkt leveres straks til download, efter ordreafgivelse, via email. Dit digitale produkt fremsendes til den mail, som du indtaster i ordrefeltet.

Audiofilen leveres som mp3, der kan aflyttes på din smartphone, tablet eller computer. Audiofilen kan nemt importeres til fx files/arkiv.

Det er ikke tilladt at kopiere, dele, videregive, distribuere eller sælge materiale fra dette produkt. Alle rettigheder tilhører Christina Tatarczuk

 

Varekategori:

Beskrivelse